Friday, September 07, 2007

Osaavia opettajia SAMKissa

Syksy on palaverien aikaa, kuluvalla viikolla olin Satakunnan alueen oppilaitosten välisessä yhteistyötapaamisessa. Allekirjoittaneen rooli oli olla verkko-opetuksen asiantuntija. Mukana oli kolme SAMKin opettajaa – kuuntelin mykistyneenä, kuinka monipuolisesti ja hyvin perustellen he selvittivät muille osapuolille miksi ja miten verkko-opetus pitää ottaa mukaan, kun luodaan uusi kokonaisuus. Siis oikeasti, meinasin pakahtua ylpeydestä, ja samalla ajattelin, että työni alkaa olla valmis.

Toinen asia mikä otti pitkän askeleen tällä viikolla on verkkoneuvotteluohjelman hankinta. Työni ei tullutkaan valmiiksi, nyt on aloitettava käyttöönoton suunnittelu ja koulutus. Asiaa ei enää tarvitse markkinoida, sillä pitkän hankintaprosessin aikana asia on tullut jo tutuksi, niinpä monet odottavat kuumeisesti, että pääsevät aloittamaan.

Ja taas testaamaan: Eilen torstaina alkoi digiTV ohjelma Elämä pelissä netti sivulla olevan testin avulla voit selvittää oman elinajanodotteesi. Olin aivan ällistynyt tuloksestani: ”Sadasta juuri Sinun kaltaisestasi ihmisestä noin 9 saavuttaa toivomasi 100 vuoden iän. Sinun kaltaisesi ihmiset elävät keskimäärin 90 vuotta ja 4 kuukautta.” Aurinkoista viikonloppua :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home