Wednesday, May 09, 2007

Sosiaali- ja terveysalan toimintamallit opintojaksosta; osa 2

Edellinen teksti asiasta oli January 17.
Sosiaali- ja terveysalan toimintamallit 5 op - opintojakso on päättynyt ja noin 160 opiskelijaa on suorittanut sen. Opintojaksolla käytettiin Virtualia-oppimisalustaa. Suurin haaste oli saada toimivat ryhmät 4 ryhmää, jotka vielä jakautuivat 5 pienryhmään.

Jotta opiskelu ei olisi yksittäiselle opiskelijalle kaaottista, rajoitettiin näkyvyyttä niin, että yksi ryhmä näki vain oman ryhmänsä pienryhmien tuotokset. Oppimisympäristöön palautettiin tietysti tehtävät ja ryhmät pitivät pienryhmäpäiväkirjaa, jossa raportoitiin pienryhmätyön tekemisen eteneminen. Lopuksi pienryhmät jättivät vielä ryhmä ja henkilökohtaiset arvioinnit verkkoon.

- Kaikesta monimutkaisuudestaan huolimatta, homma toimi. Minulla on todisteita, olin tänään suunnittelemassa Leena-Stiinan ja Eeva-Kaisan kanssa kyseisen suurryhmän (160 opisk.) seuraavaa samantyyppisesti toteutettua opintojaksoa: Harjoittelu projektissa. Mikäli oikein ymmärsin, niin opiskelijat olivat toivoneet verkkoympäristön käyttöä, koska se selkeyttää asia. YES :)


Matkakuva 18. Viimeinen yö Italiassa. Kummallinen Hotelli; su-ma välisenä yönä hotellissa oli meidän lisäksi kaksi miestä. Rauhallinen ja vähän ylellinenkin paikka...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home