Wednesday, January 17, 2007

Sosiaali- ja terveysalan toimintamallit opintojaksosta

Sosiaali- ja terveysalan toimintamallit 5 op - opintojakso on käynnistynyt ja noin 160 opiskelijaa on mukana. Jos joku on toteutuksesta muuten kiinnostunut ohjelma on SAMKin sosiaali-ja terveyalan Porin toimipisteen sivuilla.

Tällä opintojaksolla on joustavasti yhdistetty sekä luento-opetusta että yksillöistä pienryhmätyöskentelyä ja opiskelijoiden opiskeluprosessin jakamista Virtualia oppimisalustalla. Tämä on ns. pilotti (kaikki pitää nykyään pilotoida, pilotoinnin nimissä hyväksytään huonosti suunniteltuja ja toteutettuja asioita ;) Toistaiseksi en kuitenkaan tiedä, mitä voisi tehdä toisin. No maaliskuun lopussa nähdään miten kävi.

Jos opintojaksosta on verkko-opiskeluksi luettavaa 2 op osio, niin tästä kokonaisuudesta kertyy 320 opintopistettä. Hieno homma.

Nyt alkuvuoden kiireet ovat asettumassa, pääsen taas paremmin kirjoitustöiden pariin, takataskussa on paljon ajatuksia, jotka odottavat julkaisua, pysy siis linjoilla.

Matkakuva 7. Sarja jatkuu, edelliset kuvat ovat vuoden 2006 blogissa. Kesän 2006 matka jatkui Maria Almiin, pieni alppikylä Itävallassa. Asuimme kuvassa olevassa talossa Sonnberg:ssä, sen löysimme InterHome:in kautta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home