Wednesday, October 10, 2007

Margeting management opintojakso valittu hyväksi käytänteeksi

SAMK, Margeting management opintojakso valittu hyväksi käytänteeksi, joka esitellään 23.10.07 amkien verkossa tapahtuvan koulutuksen arviointiryhmälle. Yes ja Jippii!!!

Korkeakoulujen arviointineuvosto on nimennyt ammattikorkeakoulujen verkossa tapahtuvan koulutuksen arviointiin ulkoisen arviointiryhmän.
Ryhmä on valinnut arviointitapaamiseen 23.10.07 esiteltäväksi hyviä esimerkkejä / hyviä käytänteitä verkossa toteutetusta koulutuksesta.

Amkit saivat esittää yhden esimerkin / käytänteen arviointiryhmälle, joka on valinnut niistä esiteltävät koulutukset. SAMKin Marketing management on yksi valituista.

Etelä-Karjalan AMK - Pientyöpaikkojen työsuojelu
EVTEK-AMK - Tietojenkäsittelyn perusteet
Hämeen AMK - Learning-osaaja - erikoistumisopinnot
Kemi-Tornion AMK - Aikuiskoulutuksen verkkotutkintomalli
Keski-Pohjanmaan AMK - Lähijohtamisen erikoistumisopinnot
Laurea -AMK - Kehittämisympäristö-mallityötila
Rovaniemen AMK - Hoitotyön tietoperusta
Satakunnan AMK - Marketing management

Hyvä Nea! Marketing Management 4,5 op opintojakson ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Nea Saarinen, SAMK ja John Sisk, Dundalk Institute of Technology, Dundalk (DKIT), Irlanti. Opintojakso on SAMKin, Liiketalous Rauman koulutsohjelmasta International Business and Marketing Logistics.) Opintojakso on SAMKin 3. ja 4. vuoden opiskelijoille. Vuonna 2007 mukana oli 19 opiskelijaa - kolme eri kansallisuutta. DKITin 4. vuoden opiskelijoita vuonna 2007 osallistui 29 opiskelijaa - neljä eri kansallisuutta.Koulutuksen kesto on 13-14 viikkoa ja 70% opiskelusta on puhtaasi verkossa ja 30% on verkkoavusteista kontaktiopetusta.

Käy äänestämässä Sininen hetki.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home