Thursday, April 05, 2007

Julkaisu Oppimistehtävä verkko-opetuksessa

Kevään aikana olen Helin kanssa kirjoittanut julkaisua, tai no oikeasti opasta opettajille. Aiheena on luonnollisesti verkko-opetus. Nimeksi tuli melkoisen väännön jälkeen Oppimistehtävä verkko-opetuksessa. Nyt työ on hyvässä mallissa; teksti on viittä vaille valmis ja kannet on jo julkaistu ammattikorkeakoulujen julkaisuluettelossa. (Kirja on siis kurosvaiheessa ;)

Heli on innostanut ja kannustanut myönteisellä palautteellaan minua kirjoittamisessa. Välillä olemme erimieltä asiasta, istumme saman pöydän ääreen, etsimme ja löydämme yhteisen näkemyksen ja jatkamme työtä. Annukka tekee julkaisun taiton opinnäytetyönään ja myyntiin se tulee alkusyksyllä.

Esittelyteksti: Verkko-opetuksen ydin on verkkotehtävä, joka ohjaa opiskelijaa oppimisprosessissa etsimään, arvioimaan ja soveltamaan tietoa. Julkaisu opastaa verkko-opettajaa verkkotehtävien laadinnassa. Se sisältää tiiviit ohjeet eri aloille soveltuvien verkkotehtävien laatimiseen. Mukana on käytännön verkko-opetuksessa testattuja esimerkkitehtäviä.

Syksyllä sitten nähdään millaisen vastaanoton opas saa.

Iloista Pääsisäistä!
Virvon varvon,
tuoreeks,
terveeks,
tulevaks vuueks,
vitsa sulle,
palkka mulle!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home